هر آنچه در مورد دزدگیر خودرو (Car Alarm) باید بدانید

ضدسرقت سازی ، دزدگیر ماشین
از آنجا که اتومبیل از وسایل گران قیمت محصوب می شود بیشتر مورد توجه سارقین قرار می گیرد. به همین دلیل تولید کنندگان برای حفاظت بهتر از آن هر روزه لوازم و تجهیزات جدیدی به بازار عرضه می کنند. سارقین نیز به همان نسبت مهارت خود را افزایش می دهند. به همین دلیل حتی اگر شما دارای پارکینگ شخصی نیز باشید باز ملزم هستید اتومبیل خود را ضد سرقت نمایید.
دزدگیر خودرو چیست؟ ماشین
وسیله ای الکترونیکی است که در دسته تجهیزات امنیتی اتومبیل قرار دارد. و جهت ضد سرقت سازی اتومبیل بکار می رود. بدین ترتیب که با صورت گرفتن تلاشی برای سرقت اتومبیل یا لوازم آن، دزدگیر فعال شده و صاحب آن را با خبر می کند.
انواع دزدگیر خودرو ، دزدگیر ماشین
از این وسیله برای هر نوع سواری می توان استفاده کرد.
- معمولی
- معمولی و ردیاب(GPS)
- نیمه تصویری
- تصویری
دزدگیر معمولی خودرو
ساده ترین دزدگیر دارای امکان باز و قفل کردن درب اتومبیل و پخش صدای آژیر است. و زمانی که به اتومبیل ضربه ای وارد شود و یا تلاشی برای باز کردن درب های آن صورت بگیرد. با صدای آژیر صاحب اتومبیل را باخبر می سازد و جهت ترساندن و فراری دادن سارقین است. در مدل های جدیدتر علاوه بر قفل درب ها، درب صندوق نیز قفل می شود. اینگونه دزدگیرهای دارای ریموت ساده است که دارای دکمه هایی جهت قفل باز کردن درب اتومبیل و صندوق به کار می رود. برد اینگونه ریموت ها متفاوت است که در دو دسته بندی معمولی و بردبالا قرار میگیرد.
دزدگیر معمولی و ردیاب(GPS) خودرو
این وسیله علاوه بر امکانات دزدگیرهای معمولی دارای قابلیت ردیابی اتومبیل است. بدیت ترتیب که درون این وسیله یک سیم کارت جهت ردیابی قرار داده می شود. طرز کار این وسیله بدین شکل است که می توانید محل اتومبیل را در حال حاظر چک نمایید. و در صورتی که اتومبیل به سرقت برود بدانید در کجا قرار دارد شما با نصب برنامه مربوط به ردیاب این دزدگیر می توانید محل دقیق آنرا روی نقشه در گوشی و یا تبلت ملاحظه نمایید. دزدگیر معمولی و ردیاب(GPS) نیز مانند دزدگیرهای معمولی دارای ریموت ساده است. که دارای دکمه هایی جهت قفل باز کردن درب اتومبیل و صندوق یکار می رود.
دزدگیر نیمه تصویری خودرو
اینگونه دزدگیرها دارای کارایی ادغام شده از دو نوع دزدگیرهای معمولی و تصویری است. بدین شکل که ریموتی دارای دکمه و یک صفحه نمایشگری در اندازه کوچک است.
دزدگیر تصویری خودرو
علاوه بر امکانات دزدگیرهای معمولی دارای ریموت تصویری است بدین شکل که وضعیت اتومبیل را می توان در ریموت دید. بدین منظور در ریموت تصویری بطور پیش فرض عکس هایی جهت نمایش حالت امنیتی اتومبیل طراحی و قرار داده شده است. بطور مثال اگر در آن باز شود در روی ریموت تصویری یک خودرو که درهایش باز است نمایش می دهد. و یا اگر درب صندوق آن باز شده باشد نیز در روی ریموت تصویر یک خودرو که درب صندوق آن باز است نمایان می شود.
انواع برندهای دزدگیر خودرو موجود در بازار ماشین
از آنجا که تقاضا برای لوازم حفاظتی و امنیتی اتومبیل بالا است لذا رقابت بین تولید کنندگان نیز بالا است. و با توجه به وجود لوازم بی کیفیت و تقلبی در بازار باید دقت بسیار بالایی در خرید داشته باشید. لذا شناخت برندها(تولید کنندگان) بسیار مهم است.
- ماجیکار
- استیل میت
- تی ال دی
- پی ال سی
- تنون
- ایزیکار
- اکتیو
- هوتای
- اسپای
- زنوتیک
- جردن
- رویال
- سیم کارتل
- زینوتیکس
- چیتا
- کرنل
- گارد
- تاچ
- مکس تن
- و …
حسگر و سنسورهای دزدگیر خودرو ، دزدگیر ماشین
سنسور و حسگرها بر مبنای این مراحل طراحی شده اند:
در صورتی که خودرو شما در وضعیت امنیتی قرار بگیرد، در چند مرحله زیر اتومبیل به سرقت می رود.
- مرحله اول:
سنسور ضربه فعال می شود: سارق به اتومبیل نزدیک می شود و آنرا جهت باز کردن درب لمس می کند. - مرحله اول:
سنسور تغییر فشار فعال می شود: سارق به اتومبیل نزدیک می شود و شیشه آنرا جهت باز کردن درب می شکند. - مرحله دوم:
سنسور درب اتومبیل فعال می شود: سارق جهت ورود به اتومبیل و سرقت اتومبیل ویا لوازم آن درب اتومبیل، درب صندوق و یا کاپوت را باز می کند. - مرحله سوم:
سنسور حرکتی فعال می شود: سنسور اتومبیل را جهت سرقت به حرکت در می آورد.
اجزای دزدگیر خودرو ، دزدگیر ماشین
- کیت مرکزی :
قسمت اصلی دزدگیر است که با فعال شدن هر یک از سنسورهای زیر، دزگیر خودرو فعال می شود.
یک پردازشگر کوچک است که وظیفه آن دریافت سیگنال های حسگر و سنسورها جهت فعال سازی دزدگیر خودرو است.
بدین صورت که با فعال سازی هر یک سنسورها، سیگنالی به کیت دزدگیر ارسال می شود. و سپس این کیت سیستم هشدار را فعال کرده و باعث به صدا در آمدن آژیر دزدگیر خودرو می شود. برق دزدگیر خودرو توسط برق اتومبیل تامین می شود. و در صورتی که باتری اتومبیل کار نکند و یا مشکلی داشته باشد از باتری کمکی اتومبیل استفاده می کند. - حسگر و سنسور ضربه :
در صورتی که به بدنه اتومبیل ضربه ای وارد شود و با آن جسمی تماس پیدا کند، این حسگر فعال می شود.
با توجه به میزان ضربه صدای هشدار نیز متغیر است و هر چه قدر میزان ضربه بیشتر باشد صدای آژیر نیز بیشتر می شود.
با کوچکترین تماس و ضربه ای با بدنه خودرو و یا صدای بلند، آژیر فعال می شود. - حسگر و سنسور تغییر فشار :
در صورتی که شیشه اتومبیل شکسته شود و با ورود هوای تازه درون اتومبیل، تغییر فشار هوا در اتومبیل به وجود بیاید، این سنسور فعال می شود.
حسگر و سنسور درب اتومبیل:
در صورتی که درب اتومبیل، درب صندوق و یا کاپوت باز شود، این سنسور فعال می شود.
در اتومبیل های جدید این حسگر به چراغ های هشدار دهنده متصل اند. و زمانی که این سنسور فعال شود و سیگنال به دزدگیر خودرو بفرستد همراه با به صدا درآمدن آژیر، چراغ هشدار نیز روشن می شود.حسگر درب را معمولا به مدار هشدار چراغ اضافه می کنند. - حسگر و سنسور حرکتی :
در صورتی که اتومبیل به حرکت در بیاید، این سنسور فعال می شود.
حسگر حرکت(کج شدن)دارای استوانه ای است که درونش مایع جیوه قرار دارد که از آن دو سیم به کیت مرکزی کشیده و متصل شده است. کار این حسگر بدین صورت است که با به حرکت در آمدن و یا کج شدن اتومبیل ، مایع جیوه ای نیز تکان می خورد. که باعث قطع و وصل شدن جریان مدار می شود و دزدگیر خودرو فعال شده و آژیر به صدا در می آید
در صورت نیاز به راهنمایی و دریافت مشاوره می توانید از کارشناسان مجموعه اَکتیوآلارم سوالات خود را بپرسید.